Om Mig

Jeg er certificeret psykoterapeut fra Psykoterapeutisk Institut i Aarhus (www.piaa.dk) og medlem af Dansk Psykoterapeutforening (MPF).
  
Privat er jeg født i 1971 og gift siden 1998. Jeg har to drenge født i 2000 og i 2003.
I min fritid nyder jeg gåture i min nærliggende skov, yoga og meditation. Jeg er en tillidsvækkende person og finder det værdifuldt at skabe et rum hvor du kan føle dig godt tilpas.

Jeg har siden 2008 beskæftiget mig med psykoterapi. Jeg har erfaring med samataleforløb både kortere eller længerevarende.
Jeg har særlig erfaring og interesse indenfor temaer og problemstillinger som sorg, tab, stress, selvværdsproblematikker, eksistentielle temaer, livskriser, præstationsangst, skam, samt udfordringer i nære relationer.
 
 
Jeg er uddannet sygeplejerske i 1996 og kandidatuddannet i 2008. Jeg har flere års erfaring med alvorligt syge patienter og pårørende, særligt kræftpatienter og patienter indlagt på intensiv afdeling. 
 
Jeg er særligt optaget af eksistentielle problemstillinger i forbindelse med alvorlig sygdom, og med pårørendes udfordringer når deres nærmeste er indlagt eller er blevet alvorligt syg.
Pårørendes beslutning ved organdonation og de følelser og eksistentielle udfordringer som er knyttet hertil har også været et fokusområde.
Jeg har arbejdet som frivillig rådgiver ved kræftens bekæmpelse.
 
Jeg har stor erfaring med samtaler med ansatte i sundhedssektoren, f.eks samtaler med stressramt personale og studerende med udfordringer i studiet og i den vanskelige overgang mellem rollen som studerende og nyuddannet. 
 
 
Anette Mussmann | CVR: 38775308  | Tlf.: +45 29 25 90 41